Parfumbrander Naturéa

We presenteren u een nieuwe reeks Branders: Naturéa.
Hiermee willen we u originele modellen aanbieden die rechtstreeks zijn geïnspireerd door de natuur, waarbij het zeer strakke ontwerp de schoonheid van edele materialen zoals bamboe en keramiek laat uitdrukken.
Kalos is van een nogal mannelijk model, de combinatie van zwarte kleur en hout is chic en tijdloos, wat het een moderne en elegante uitstraling geeft, Zoals we allemaal weten: "Simply The Best".
Esthetisch en nuttig, deze kwaliteitsbrander zal uw interieur sublimeren en tegelijkertijd een warme en geurige sfeer creëren.
De 2 keramische elementen zijn bedoeld voor een theelichtkaars (kaars niet meegeleverd) in het onderste gedeelte, terwijl het bovenste kopje perfect is voor je geurende was, fondantvierkantjes, geuren, etherische oliën of andere geuroplossingen.
Onze parfumbranders moeten gebruikt worden met theelichtjes met een diameter van 4 cm en een brandduur van maximaal 4 uur. De kaars moet voldoen aan de geldende normen. Zorg er ook voor dat u de veiligheidsinstructies op de bougie volgt.
Het +-product:
- In gelakt keramiek en bamboe
- Authentiek ontwerp
- Eigengemaakt
- Uitneembare keramische kopjes
- Capaciteit: 55 ml 

9,95 €
Maak een gratis website.