LIGHTVISION 2000

Hydra Facial


Mineral Facial Hydro Dermabrasie
Dit innovatieve hydrodermabrasie apparaat maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Dit resulteert onmiddellijk in een stralende huid met een gezonde gloed!

Het belangrijkste ingrediënt voor een mooie, gezonde huid is voldoende vocht. Het apparaat heeft de mogelijkheid om mineraal water om te zetten in hydrogeen water. Dit type water bevat de juiste hoeveelheid minerale elementen, waaronder magnesium en calcium. Door de sterke penetratie kan het serum gemakkelijk elk deel van de cel binnendringen, hierdoor heeft waterstofrijk water een zeer krachtige opnamefunctie.

Hydro Dermabrasie is een combinatie van dermabrasie en het insluizen van actieve werkstoffen. Hydro Dermabrasie combineert een diepgaande reiniging en voeding van de huid met solutions. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode cellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestandsdelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.

Serum Infusion Spray
het serum die in het reservoir zit komt in een verneveling op de huid terecht. Dit zorgt ervoor dat de huid makkelijker kan absorberen, zuurstofrijke substantie wordt overgebracht op de huid en de cel huid wordt gestimuleerd en gevoed (bij voorkeur Mesococktail).
Ultrasound zorgt voor hoog frequente mechanische pulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en voedende werkstoffen kunnen dieper doordringen in de huid. Een ultrasound behandeling zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht. Doordat de cellen in bewegingen komen komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat wordt ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit.

Radio Frequent
RF-lifting is gebaseerd op het effect van Diatermy (opwekken van warmte in lichaamsweefsels door een hoogfrequente wisselstroom). De radiofrequente golven dringen door het huidoppervlak in de diepere huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Dat beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis (de lederhuid) en de hypodermis (bindweefsel) met name speciale verbindingscellen, zogenoemde fibroblasten. Als gevolg daarvan wordt de aanmaak van inwendige collageen, elastine en hyaluronzuur aanzienlijk bevorderd. Tevens wordt de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. De bestaande huidvezels trekken samen en krijgen hun tonus terug zodat het resultaat - facelift - direct na de behandeling zichtbaar is. De huid wordt strakker, gladder en ziet er frisser en jonger uit.

Koude & Warme Hamer
De koude hamer verzacht de huid en sluit de poriën, terwijl vocht in de huid stabiliseert. De warmte hamer ontspant de huid, opent de poriën en stimuleert de bloedcirculatie onder de huid. Hiermee kunt u een massage geven op hals en decolleté.

LED-THERAPIE

LED is een afkorting van Light Emitting Diode. LED-therapie is een licht therapie. De cabine bestaat uit 900 LED-lampjes en combineert zeven verschillende golflengtes in vier verschillende standen. Hierdoor is het mogelijk om de cabine te gebruiken om meerdere huidprocessen te beïnvloeden.

Wat doet LED-therapie?

De LED-lampen in de cabine stimuleren de huidcellen tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpels gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Door deze therapie verbetert en versterkt de algemene huidconditie. LED-therapie stimuleert de celdeling en de aanmaak van nieuwe cellen. Daarnaast herstelt de LED-therapie weefsels, waardoor het een zeer effectieve behandelwijze is om de huid te verjongen, zodat deze weer een frisse uitstraling heeft. In de geneeskunde wordt LED onder andere ingezet ingezet bij het behandelen van psoriasis, depressie en huidkanker.

Wanneer wordt deze behandeling toegepast?

Deze behandeling kan toegepast worden bij de volgende klachten/huidaandoeningen:

 • Acne
 • Rimpels
 • Littekens
 • Pigmentvlekken
 • Oneffenheden

Behandeling bij Salon de Beauty

Bij Salon de Beauty behandelen we onze klanten met exclusieve protocollen. Ieder mens en dus ook iedere huid is uniek en heeft zijn of haar eigen bijzonderheden. Deze lichttherapie werkt snel, geeft geen huidbeschadigingen en is niet belastend voor het lichaam. De therapie is geschikt voor ieder huidtype, voor alle leeftijden en is het hele jaar door toepasbaar. De behandeling met LED-lichttherapie is alleen te ondergaan, of te combineren met andere behandelingen, zoals:

 • Microdermabrasie: deze behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van nieuwe gezonde cellen. Microdermabrasie vermindert een vette huid en verwijdert verstoppingen in poriën en gerstekorrels.
 • Peeling: een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verdwijnen, waarna nieuwe jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, zodat je huid weer fris oogt. Een peeling helpt bij een droge huid, rokershuid of hyperpigmentatie.
 • Microneedling: een behandeling om het natuurlijke helingsmechanisme van de huid aan te sporen, wat zorgt voor een gladde en gezonde huid. Wordt gebruikt bij onder andere rimpels, pigmentvlekken en littekens.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de LED-behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Salon de Beauty voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 016 69 53 69

We heten je graag welkom bij Salon de Beauty

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

LED-therapie 20 min. 
LED-therapie 45 min. 

Anesi Dermo peel

Anesi Dermo peel
Deze salonbehandeling bestaat uit een intensieve exfoliërende behandeling welke een huidvernieuwing tot stand brengt en daardoor een direct zichtbaar resultaat geeft. Fijne lijntjes en expressierimpels worden aanzienlijk minder en de huid is fluweelzacht.De behandeling is te vergelijken met een microdermabrasie behandeling. (alleen zonder apparatuur) 

De behandeling bestaat uit: Reiniging met borstelapparatuur - Scrub - Stomen - Emulsion peeling en poudre peeling - Vliesmasker - Cel Reveil serum - Crème Aqua Vital - Crème Haute Protection SPF

Prijs: € 58,00                60 minuten

Bij de luxe behandelingen kunt u zelf bepalen hoe exclusief u de behandeling wil maken. U kunt de behandeling namelijk zelf uitbreiden met extra opties.
Beschikbare uitbreidingen voor de behandeling:

 • Epileren € 5,00
 • Make-up € 7,50
 • Gezichtsmassage € 15,00

Als u de behandeling wil uitbreiden dan kunt u dat voorafgaande aan de behandeling doorgeven. Voor een nog beter resultaat kunt u ook een kuur van ongeveer 6 à 8 behandelingen doen tot het beste resultaat behaald is. Dit is afhankelijk van de huid.


Anesi Silglycol Airless (fruitzuur peeling


Met de silglycol airless fruitzuur peeling word op een veilige manier het bovenste laagje van de huid verwijderd. De behandeling is essentieel voor pigment vlekjes en biedt anti-aging waarmee ook fijne lijntjes en littekens behandeld kunnen worden. Hierdoor word een nieuwe, frisse huid zichtbaar. Het kaviaar vliesmasker is een intensief hydraterend vliesmasker. Dit vliesmasker geeft de huid extra energie en stimuleert tevens de bloedsomloop. Aanbevolen bij een gestresste, gevoelige, verslapte, vermoeide en rijpere huid maar ook zeer geschikt als extra boost (lift).Ideaal voor alle huidtypen die een jonge egale frisse uitstraling willen!


De behandeling bestaat uit: Reiniging met borstelapparatuur - Scrub - Stomen - Fruitzuur peeling - Kaviaar collageen vliesmasker - Cel Reveil serum - Crème Reparatrice - Crème Haute Protection SPF 30

Prijs: € 58,00                       60 minuten

Bij de luxe behandelingen kunt u zelf bepalen hoe exclusief u de behandeling wil maken. U kunt de behandeling namelijk zelf uitbreiden met extra opties.
Beschikbare uitbreidingen voor de behandeling

Wat mag je verwachten?

Een mooie, gezonde huid met een egale teint is het symbool bij uitstek van gezond- en jeugdigheid. Helaas is de natuurlijke veroudering van de huid niet te stoppen. Factoren ls stress, vermoeidheid en luchtvervuiling versnellen nog eens de huidveroudering. Daarom heeft Anesi een compleet gamma aan verzorgende dermo-producten met een ongewoon goede prijs-kwaliteitsverhouding ontwikkeld. In een aantal stappen helpen de Anesi-producten op doeltreffende wijze het broze evenwicht in de huidcellen te herstellen. Anesi ... een geducht wapen in de strijd tegen huidveroudering.

Anesi heeft 6 lijnen binnen haar gamma: Soin De Regard (verzorging oogcontouren) - Aqua Vital (basislijn) - Harmonie (verzorging voor gevoelige droge huid) - Dermo Controle & Correcteur (verzorging voor glimmende huid met grove poriën) - Les Ecrans (bescherming tegen pigmentvlekken) - Infini Jeunesse (anti-aging voor iedere leeftijd) 


Manicure

Wil je je handen en nagels eens een extra verwenbeurt geven? Boek dan een manicure behandeling. Tijdens deze manicure verzorgen we je nagels op en top: we vijlen ze in de ideale vorm voor jou, verwijderen nagelriemen en eventuele eeltplekjes, polijsten je nagels, geven je een handmassage, ... .


Wil je graag dat tikkeltje meer? Of heb je last van droge handen en kloven? Kies dan voor een Spa Wellness Manicure. Naast de klassieke manicure verwennen we je dan ook graag met een handscrub, handmasker en paraffinebad. 

Professionele massages

Naast het enorm rustgevende aspect, biedt een massage ook fysieke voordelen. Een massage zorgt namelijk voor een betere bloedcirculatie, zodat afvalstoffen sneller afgevoerd worden en het lichaam sneller herstelt. Kies een massage afgesteld op uw noden: hotstone, kruidenstempel, totaalmassage of plaatselijk, aangevuld met een voedende lichaamsscrub- en lotion.


BIO BALANCE GELAATSVERZORGING

Bio Balance gelaatverzorging   € 35

Bio Balance gelaatverzorging+ontharing gelaat € 45
Harmonie  ( gevoelige huid )               €55

Aquarital              (Hydratotie)             € 55


Dermo controle       (vette huid)           €  55

Dermo correcteur    (vette acné huid) €  58

Infini jeunesse          (anti arging)         €  62

Cellulon 3 anti          (arging)                €  70

Rebellon arge          (anti arging)          € 67

Extra verzorgingen gelaat

Hals- en decolletéverzorging             €  18

Lichaamsscrub                                    €  25

Lymfedrainage                                    €  17

Oogverzorging                                   €   12

Verven wimpers                                 €   15

Verven wenkbrauwen                        €  15

Verven wimpers en wenkbrauwen € 25

SPECIAL CARE FOR MEN

Special care for Men                            € 75

Harmonieverzorging for Men              € 60

For Men only Arrangement                 € 105 Pedicure

Pedicure € 22

Pedicure met voetmassage € 30

Paraffinabad voeten € 13

Pedicure met lak € 25

Pedicure met Gelish € 32

Lakken nagels (voeten) € 7,50


Manicure

Manicure € 20

Lakken nagels € 3

Gelnagels

Color € 30


Epilaties

Wenkbrauwen epileren € 9

Wenkbrauwen hars € 12

Onderbenen + knie € 20

Kin € 8

Bovenlip € 6,50

Kin en bovenlip € 12,50

Gelaat € 22

Armen € 18

Bikini - Brazilian € 15 - 23

Oksels € 12

Onderbenen of bovenbenen € 17

Boven en onderbenen € 30

Rug € 20 tot 30€

Wimpers en wenkbrauwen

Verwen wimpers OF wenkbrauwen € 15

Verwen wimpers EN wenkbrauwen € 28

Wimperpermanent € 20

Wimperpermanent + kleuring € 30

Massagetherapeut

Massage benen 30min € 30

Massage rug, nek en schouders 30min € 35

Volledige massage € 60

Hot Lava stone massage plaatselijk (rug, nek, schouder) € 40

Hot Lava stone massage plaatselijk (rug, nek, schouder, voeten) € 45

Hot Lava stone massage plaatselijk (volledig) € 65

Lichaamsmassage plaatselijk € 29

Lichaamsmassage volledig € 60

Maquillage

Dagmaquillage € 19

Feestmaquillage € 29

Bruidsmaquillage € 45

Cadeaubon 


Acht slimme tips voor correct zonnebankgebruik

Zonnen, ook onder de zonnebank, is een weldaad voor je gezondheid. Mits je enkele basisregels naleeft!

1. Draag altijd de beschermende bril of peeper

In de buitenzon is het heel natuurlijk dat je een zonnebril draagt. Zo draag je onder de zonnebank ook best altijd een beschermend brilletje of peeper. Deze peepers worden gratis ter beschikking gesteld van onze klanten en worden na elk gebruik grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Je kan ook een eigen brilletje of peeper aankopen. Maak je geen zorgen dat je door het dragen van het brilletje een witte brilafdruk op je gezicht hebt na de zonnebankbeurt. De zonnebankbrilletjes of peepers zijn zeer klein en bedekken enkel de oogleden.

2. Ontschmink de gelaatshuid

Reinigingsmelk en watjes staan gratis voor je klaar in de opsmukruimte van elk Gervi Zonnecenter.

3. Gebruik geen SPF-product onder de zonnebank

Je brengt een gelimiteerd en gecontroleerd aantal minuten door onder de zonnebank. Hiervoor heeft je huid geen extra beschermingsfactor nodig.

4. Gebruik geen parfum net vooraleer je onder de zonnebank gaat

Parfum op je huid sprayen net vooraleer je onder de zonnebank gaat, kan leiden tot een allergische reactie.

5. Respecteer het bruiningsschema volgens EU-norm 0.3 W/m²

Beperk de duur van je eerste zonnebanksesie om te zien hoe je huid reageert.
Volg daarna het advies en de aanwijzingen van de zonneconsulent op.

6. Vóór elk gebruik moet de zonnebank gereinigd worden

Het ligvlak van de zonnebank wordt met een speciaal desinfecteringsmiddel gereinigd. In de bemande zonnecenters zal de zonneconsulent dit voor jou doen. Tijdens de onbemande uren moet je zelf de bank reinigen voor en na gebruik. In elke cabine is er papier en reinigingsvloeistof aanwezig.

7. Zonnen en geneesmiddelen

Uitslag of jeuk kunnen het gevolg zijn van het gebruik van geneesmiddelen in combinatie met U.V. Sommige antibiotica bevatten chemische stoffen die de fotosensibiliteit van de huid vergroten. Raadpleeg eventueel een arts. Lijd je aan een huidziekte: raadpleeg altijd eerst een arts!

8. Minimum leeftijd en huidtype

De zonnebank is enkel geschikt voor mensen boven de 18 jaar met huidtype 2 of hoger.

Welke zonnebank moet ik kiezen? Hoeveel minuten kan ik onder de zonnebank gaan? Welke zonnecosmetica is geschikt voor mijn huid? Op deze en alle andere vragen die je hebt omtrent zonnebankgebruik, kan de zonneconsulente je een antwoord geven. 

In  Zonnecenter vind je een uitgebreid gamma zonnecosmetica .
Australian Gold is hét cosmeticamerk gespecialiseerd in huidverzorgende lotions speciaal voor onder de zonnebank. Daarnaast vind je bij ons de zonnelotions van , devoted       KARDASHIAN  .    Zo hebben wij de ideale lotion in huis voor elke klant. Wat zijn/haar huidtype, gewenste bruiningsresultaat of budget ook is!

Faciliteiten            

Parking     Ja                    Wifi     Ja

Drank           Gratis      Koffie          Water

Betaalmiddelen  Cash / Bancontact / Visa

Cadeaubon   Ja                                         10 euro korting als je komt zonnen op je verjaardag 


Met deskundig onthaal voor registratie bij eerste keer zonnen.

Je komt zonnen voor een gezonde kleur, om te relaxen .Daarom telt bij ons niet alleen de zonnebank... Het gaat hem om het geheel; namelijk voorlichting en advies, sfeer, hygiëne en apparatuur.

Gediplomeerde zonneconsulenten

Zoals de wet het voorschrijft, word je in onze Zonnecenter ontvangen en geholpen door gediplomeerde zonneconsulenten. Zij beantwoorden graag al je vragen over zonnen en zonnebankgebruik. Zij reinigen de zonnebanken grondig voor en na elk gebruik en zorgen dat 100% hygiëne op elk moment gegarandeerd is.

Bruiningsadvies op maat

Tijdens je eerste bezoek aan een Zonnecenter zal de zonneconsulente jouw huidtype bepalen. Hiervoor zal ze samen met jou een korte vragenlijst doorlopen. Op basis van je huidtype ontvang je vervolgens bruiningsadvies op maat. Zo bereik je op een veilig en verantwoorde manier je gewenste bruiningsresultaat.


  

TIP:

Ik heb na het bruinen witte vlekken op mijn stuit en op mijn schouders. Wat kan ik hiertegen doen?

Dit zal in de regel alleen het geval zijn als u gebruik maakt van een zonnecombinatie. Het betreft zogenoemde drukvlekken, die ontstaan doordat de huid op bepaalde punten, onder het gewicht van het lichaam, tegen het acryl wordt gedrukt. Het bloed wordt op deze punten weggedrukt en er kan geen zuurstof bij de huid komen. Dit belemmert de bruining. Om dit te vermijden kunt u tijdens het bruinen af en toe van positie veranderen, zodat niet de gehele tijd dezelfde punten worden belast.

Maak een gratis website.