Parfumbrander Naturéa - Yona

Natuur en eenvoud zijn de twee woorden die ons nieuwe assortiment Naturéa-parfumbranders het best karakteriseren. Een strak design met eenvoudige lijnen voor een harmonieus decoratief object dat perfect past in elk type interieur.
Samengesteld uit bamboe en keramiek, twee natuurlijke materialen met een kwalitatief aspect, met de hand geassembleerd op ambachtelijke wijze voor een authentieke weergave.
De keramische beker is uitneembaar, dit vergemakkelijkt het vullen en onderhouden, en is geschikt voor uw geparfumeerde wassen, geuren, essentiële oliën of andere geuroplossingen.
Het tweede keramische element  is ontworpen om een klassieke theelichtkaars te plaatsen (kaars niet inbegrepen).
Yona is simpelweg subliem, zijn sobere kleuren, zijn verfijnde lijn, zijn discrete reliëfs maken het allemaal tot een trendy en authentiek decoratief object. De combinatie van grijs en hout zorgt voor een zachtere, warmere afwerking die dichter bij de natuur staat.
Eén zin om het te definiëren: "Eenvoud is de ultieme verfijning".
Onze parfumbranders moeten gebruikt worden met theelichtjes met een diameter van 4 cm en een brandduur van maximaal 4 uur. De kaars moet voldoen aan de geldende normen. Zorg er ook voor dat u de veiligheidsinstructies op de bougie volgt.
Het +-product:
- In gelakt keramiek en bamboe
- Authentiek ontwerp
- Eigengemaakt
- Verwijderbare keramische elementen

9,95 €
Maak een gratis website.